RESTAURANT MARAS LEZZET

RESTAURANT MARAS LEZZET Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 942 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Maras Lezzet. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:07 1e keer. Erg lekker!
22 mei 2022 om 0:20 Rijst erg droog ….. en daarnaast tomaat gegrild waar je niks aan hebt ….. klein beetje salade ….. totaal plaatje teveel geld voor weinig…..
16 mei 2022 om 20:47 5 sterren is te weinig! Heerlijk gegeten!!
16 mei 2022 om 19:56 goed verzorgd en lekker
14 mei 2022 om 10:19 Extra bestellen, zodat je voor morgen ook nog wat hebt.
13 mei 2022 om 21:49 We wonen ook wel een eind van het restaurant af. Dus de bezorgtijd tijdens de spits is wel logisch.
10 mei 2022 om 20:04 Het eten is altijd echt fantastisch. Echter in begin kregen we altijd standaard er Turks brood bij, maar dat is niet meer. En dit keer was men bij beide manti’s deel van saus vergeten, hebben we zelf opgelost ;)
7 mei 2022 om 0:30 Super lekker en op tijd
4 mei 2022 om 10:22 Het eten was geweldig zoals altijd! Ik vind dat zij de beste manti hebben. Dit keer wat anders geprobeerd dan de standaard schotel en ook dat was verrukkelijk! Het miste alleen saus, maar verder was het prima!
4 mei 2022 om 10:09 Heerlijk zoals altijd!
3 mei 2022 om 23:30 Lekker eten en het was goed warm bij aankomst. Zeker voor herhaling vatbaar! :)
3 mei 2022 om 21:14 Zoals altijd top !