RESTAURANT MARAS LEZZET

RESTAURANT MARAS LEZZET Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1014 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Maras Lezzet. Meer weten? Ontdek meer

30 jul 2022 om 10:39 Het eten was heel lekker. Daarnaast nog vers brood gratis erbij gekregen, echt een aanrader!
28 jul 2022 om 2:03 super
28 jul 2022 om 0:29 Good food!
27 jul 2022 om 19:52 Het eten was buitengewoon waanzinnig. Daarbij ook totaal onverwachts een gratis fles cola gekregen. Bezorger was ook heel vriendelijk. Hier bestellen we zeker nog eens!
26 jul 2022 om 22:51 Heerlijk gegeten en porties waren genoeg. Vlees goed gekruid en rijst is erg lekker Ook kregen we als verrassing een grote fles cola erbij, super attent. Zeker voor herhaling vatbaar.
22 jul 2022 om 21:09 Eten is redelijk maar porties zijn minder geworden. Voor dit geld ga ik naar een beter restaurant. Hoeveelheid niet in balans voor het geld dat je betaald. Bezorging extreem lang eten was lauw. Bij jullie bestel ik NÓÓIT meer.
22 jul 2022 om 20:31 Voor het eerst besteld vandaag en zeer tevreden! Eten was heel erg lekker en kreeg er onverwachts gratis een fles cola bij. De bezorgster was ontzettend vriendelijk. Woon best ver weg, toch was eten goed warm nog. Zeker voor herhaling vatbaar!
21 jul 2022 om 20:19 Lekker! En kreeg er nog een 1L fles Cola bij, super attent.
20 jul 2022 om 22:34 Wat hebben we weer genoten! 5 sterren voor zowel het eten als de bezorging. Wat betreft de salade, dat mag wel wat minder ui. Maar verder alles top!!!
19 jul 2022 om 22:46 Abnormaal lekker verder was het warm (terwijl ik aan de andere kant van rotterdam woon) en de bezorger was vriendelijk
19 jul 2022 om 21:38 Eten was heerlijk dankjewel
18 jul 2022 om 23:56 Het eten is OK. Het is meer dat we enorm slechte kwaliteit Turks eten gewend zijn in NL dat dit er dan een beetje uitspringt. Kofte was taai, smakeloos en droog. Waarschijnlijk ingevroren. Is het het geld en wachttijd (90 min) waard, dan zeg ik nee