RESTAURANT MARAS LEZZET

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1105 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Maras Lezzet. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 22:34 Beste recept met een verrukkelijke smaak die blijft hangen (Dürüm Adana) echt een aanrader ..
26 nov 2022 om 18:55 Patat en brood was koud
26 nov 2022 om 17:55 Vlees was heerlijk en grote porties. Wij vonden de patat slap, dus dat niet opgegeten. Verder wel voor herhaling vatbaar dus volgende keer met rijst bestellen.
25 nov 2022 om 21:06 Took 2hours to deliver, we called the restaurant twice in between but they couldn’t tell us much. Everything is packaged in styrofoam and plastic. The quality of the food is really good though.
25 nov 2022 om 20:51 Echte slechte service. Via thuisbezorg heb ik de resteraunt gevonden na het intikken van mijn adres. Ik heb om 18:14besteld. De bevestigingsmail kwam om 18:15 dat mijn bestelling is ontvangen. ik heb de restaurant gebeld na 70 min. ze geven aan dat h
21 nov 2022 om 20:03 Het eten was voortreffelijk. Je krijgt waar voor je geld! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
21 nov 2022 om 18:30 Eten weer heerlijk! Iets te weinig saus meegeleverd, had er meer bij besteld maar kan gebeuren. Gratis grote fles coca cola als compensatie voor het lange wachten.
20 nov 2022 om 7:55 schotel kipvleugels/kuzu sis was heerlijk en super snel bezorgd door aardige bezorger zeker aanraden
19 nov 2022 om 3:49 Respectvolle bezorger, die zachtjes klopte i.p.v. aanbelde gezien het late tijdstip (01:00 uur). Het eten was ondanks de lange reisafstand (10 km) nog lekker warm, natuurlijk niet krokant. Fijn dat ik zo lekker eten kon bestellen op dit late tijdstip
19 nov 2022 om 1:11 Eten komt echt warm warm aan echt heerlijk en snelle bezorging en zo zien we het graag , ga zo door !
16 nov 2022 om 17:52 100%
16 nov 2022 om 1:12 Geweldig lekker!!!